ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η λειτουργία της θέρμανσης στοιχίζει αρκετά σε χρήμα, γκρίνιες, σκοτούρες και βέβαια σε ρύπανση της ατμόσφαιρας
Απάντηση
XRISTINA2381
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 15, 2014 8:21 pm

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Δημοσίευση από XRISTINA2381 »

Καλημέρα , είμαι διαχειρίστρια 1 χρόνο αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα , το τελευτείο πρόβλημα είναι το εξής: ένας ιδιοκτήτης κάνει ολική ανακαίνιση στο διαμέρισμά του (το έχει αγοράσει πρόσφατα) και έχει βγάλει τα σώματα και μου είπε το εξής οτι εφόσον το διαμέρισμά του είναι υπο ανακαίνιση και έχει βγάλει τα σώματα δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα έξοδα θέρμανσης ,ετσί του είπε ενας δικηγόρος .
Να σημειώσω οτι έχουμε κεντρική θέρμανση και οτι το καταστατικό υποχρεωνει τους πάντες ακόμα και αν είναι κλειστά τα διαμερίσματα να πληρώνουν κανονικά τα έξοδα θερμανσης χωρις καμία έκπτωση . Εντωμεταξύ αυτό μου το ανέφερε περίπου πριν 3 εβδομάδες .
Αυτό που του είπα είναι οτι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο και ούτε προβλέπεται απο το καταστατικό και του ζήτησα να μου φέρει από το δικηγόρό του καποιο νομό που το καλυπτει το παραπανω (αν ισχυει κατί τετοιο) .
Μήπως γνωρίζει κάποιος γι΄αυτό το θέμα ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χριστίνα

Άβαταρ μέλους
gtsoukn
Δημοσιεύσεις: 1127
Εγγραφή: Τετ Ιαν 23, 2008 12:18 am
Τοποθεσία: Γιώργος @ Πάτρα

Re: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δημοσίευση από gtsoukn »

Χριστίνα καλημέρα.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι με το σφράγισμα (ή την αφαίρεση) των σωμάτων το διαμέρισμα θεωρείται "κλειστό" και ο ένοικος συμμετέχει στα έξοδα θέρμανσης με το ποσοστό που αναφέρεται στον κανονισμό.
Στην περίπτωσή σου, ο κανονισμός δεν προβλέπει "κλειστά" διαμερίσματα. Ενδεχομένως αυτό να είναι παράνομο, αλλά αυτό θα κάνεις εκτός αν σου φέρει το νόμο ο οποίος υπερισχύει του κανονισμού.

Αν σου φέρει το νόμο, πες μας κι εμάς ποιος είναι να τον δούμε και να τον γνωρίζουμε.

XRISTINA2381
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 15, 2014 8:21 pm

Re: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δημοσίευση από XRISTINA2381 »

Σε ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιος νόμος , πάντως αν μου φέρει νόμο θα σας ενημερώσω. Χριστίνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέρμανση”