Ηλεκτροδοτούμενες αποθήκες από κοινόχρηστο ρεύμα

Κάθε πληροφορία και συμβουλή γύρω από τα ηλεκτρολογικά θέματα και τις τηλεπικοινωνίες
Απάντηση
Jim1972
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Δευ Απρ 03, 2017 1:08 pm

Ηλεκτροδοτούμενες αποθήκες από κοινόχρηστο ρεύμα

Δημοσίευση από Jim1972 »

Καλημέρα, είμαι διαχειριστής, και για φέτος ( εδώ και 2 χρόνια και όπως πάει αιώνιος!!!!!), σε πολυκατοικία 4 διαμερισμάτων, διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ από 85-90€, μειώθηκε στα 60-65€, κάνοντας έναν έλεγχο, διαπίστωσα ότι έξω από τις αποθήκες υπάρχουν μετρητές, οι οποίοι μετρούν την κατανάλωση ρεύματος των αποθηκών. Εάν εξαιρέσουμε την μία, οι υπόλοιπες ενδείξεις είναι φυσιολογικές. Στην άλλη δείχνει 7800 KwΩ, έβγαλα τον λογαριασμό για την αποθήκη= 1200€.
Μέτρησα, από το εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ, τις KwΩ διά το ποσό που πληρώνουμε και έβγαλα τιμή KwΩ 0,1582€.
Από τα 1200, αφαίρεσα με τα χιλιοστά του καθενός ιδιοκτήτη, και βγήκε τελικά να πληρώσει περίπου 780€
Η ιδιοκτήτρια της αποθήκης, αποδέχτηκε την κατανάλωση και αποφάσισε να πληρώσει την οφειλή της, καταβάλλοντας ένα μέρος της οφειλής της. Στη συνέχεια κάναμε Γενική Συνέλευση και αποφασίσαμε ότι οι αποθήκες θα "παίρνουν" ρεύμα από τα διαμερίσματα των ιδιοκτητών των αποθηκών.
Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. η εν λόγο ιδιοκτήτρια, αν και είχε αποδεχτεί το χρέος της και έχοντας καταβάλλει ένα μέρος, αποφάσισε εκείνη την στιγμή να μην καταβάλει τα υπόλοιπα, η πλειοψηφία (σε %) των ιδιοκτητών (δηλαδή οι 2 από τους 4 ιδιοκτήτες αλλά με ποσοστό ιδιοκτησίας άνω του 50%), υποχρέωσαν τους υπολοίπους να της χαρίσουμε τα ωφελούμενα.

1η Ερώτηση: Από την στιγμή που αρχικά αποδέχτηκε την οφειλή, μπορεί να μην πληρώσει το υπόλοιπο της οφειλής;
2η Ερώτηση: Αποφασίστηκε να παρθούν προσφορές για να μεταφερθούν οι αποθήκες στα διαμερίσματα, υποχρεούνται όλοι να μεταφέρουν το ρεύμα;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

xsterg
Δημοσιεύσεις: 382
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 11, 2012 8:38 pm

Re: Ηλεκτροδοτούμενες αποθήκες από κοινόχρηστο ρεύμα

Δημοσίευση από xsterg »

το σωστο ειναι οι αποθηκες να παιρνουν ρευμα απο τα διαμερισματα. απο οτι καταλαβα υπαρχουν σε αυτες ενεργοβορες συσκευες (καταψυκτες). κανετε το εξοδο μια φορα και να ξενοιασετε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρολογικά & Τηλεπικοινωνίες”